Elämää leikkauksen jälkeen

Lonkkaleikkaus tehtiin kolmisen viikkoa sitten ja kaikki on muuten mennyt ihan hyvin, virkkausmojo vaan on nyt totaalisen kateissa. Sitä etsiskellessä höpisin vähän viime viikkojen ajatuksia videolle. Hitaasti mutta varmasti tässä kuntoudutaan!

Aurinkoa ihanat lukijani!

XOXO

2 kommenttia


  1. Oli kiva kun löysin tämän sivusi, olen kaivannut kovasti kuulumisiasi. Tiesin kyllä että leikkaus on ollut ohjelmassasi. Oikein hyvää toipumista nyt leikkauksen jälkeen. Minutkin on leikattu samassa sairaalassa ja tekonivel on vasemmassa polvessani.

    Vastaa

    1. Kiva, kun löysit takaisin. Yritän tässä syksyn mittaan alkaa taa aktivoitumaan. Leikkauksesta toipuminen on hieman hidastanut käsitöiden tekoa. Mutta kyllä tämä tästä hissukseen.

      Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.