Sing me a song of lass that is gone…

Outlander-sarjan innoittamana teikaisin itselleni hihattimen sekä kaulurin. Jotenkin tuo kauluri tuntuu vieraalta sanalta, sillä henkilökohtaisesti INHOAN kaulureita, sillä ne kuristavat kurkkua. Olkoot tuo sitten vaikka hartianlämmitin 😀

Mallia ei ollut, ihan vaan paksua lankaa ja paksut puikot ja Outlander-sarjan neuleet. Toki netistä löytää ilmaisia ja maksullisia ohjeita, kun hakee esim ”outlander knits” tms. hakusanoilla. Mutta nuohan on periaatteessa ihan vaan aina oikeaa neuletta.

Lankana käytin Megamyynti Areenalta ostaamaani paksua villasekoitelankaa. Hihattimessa lanka oli kaksikerroin ja kaulurissa nelinkerroin. Hihattimen neuloin 10mm puikoilla, kaulurin 20mm puikoilla. Helpot ja nopeat neuleet ja taatusti lämpöiset.

XOXO

2 kommenttia


    1. Kiitos! Se on semmoinen helppo ja nopea vaikka joululahjaksi ja ennenkaikkea tosi lämmin.

      Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.