Unelmaduuni

Kuten mun blogien lukijat tietää, niin viimeiset vuodet on meikäläisen elämässä ollut melkoista takkuamista terveyden kanssa. Kiva elää kropassa, joka tasaisin väliajoin yrittää kampittaa sut, mutta periks en oo antanut. 

Mua oltiin melkoisen aktiivisesti jo tyrkkäämässä eläkkeelle kaikkien kremppojeni kanssa ja oli itsekin sitä mieltä, että joo, kun ei musta mitään hyötyä ole kenellekään, eikä kukaan tämmöistä raajarikkoa palkkaa kuitenkaan. Mutta kuinkas sitten kävikään, unelmaduuni tuli mun elämään ihan yllättäin. Löytyi työnantaja, joka ei palkannut mua hyvän fyysisen kunnon takia, vaan siksi, että mulla on semmoista tietotaitoa, jota he tarvitsevat ja niin mä aloitin viime tiistaina työt Megamyyntiareenan Kässä-Pussi-osastolla. Mä en oikeen tiedä mikä mun virallinen työnimike on (no siis myyjähän mä oon!), muta semmonen yleispätevä lankaosaston asiakaspalvelija, joka osaa muutakin kuin erottaa virkkuukoukun sukkapuikosta 😀 

Eli jos on lankaongelma tai se miten kantapää sukkaan tehdään on unohtunut, niin mua saa tulla nykäisemään hihasta ja muutenkin koitetaan keksiä ongelmiin ratkaisu tai ideoidaan jotain uutta ja kivaa!

Eka viikko meni kuin siivillä ja kivaa oli ja ne kaikki langat… oh, mitä kaikkea ihanaa niistä saisikaan tehtyä. Lankalaareja siistiessä tuli vaikka mitä ideoita mieleen. Voi olla, että tuolla työskentely on aika kohtalokasta ainakin palkkapäivän koittessa 😀

Mutta hei, jos ette oo vielä kuulleet, niin 29.9 lauantaina Megamyyntiareenalla järjestetään Sukankudonnan SM-kisat, joten kovasti paljon tervetuloa sinne kisaa seuraamaan, lankaostoksille ja katselemaan mitä kaikkea kivaa käsityöläisillä on myynnissä omilla kojuillaan! Ihan huippu viikonloppu tulossa! Tuu sinäkin mukaan kisahumuun!

Nähdäänhän myö Megamyyntiareenalle, eiks joo!

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.