Joulu 2018

Lämmintä ja pehmoista joulua toivottelee Neulova Ninja. Töihin tuli uusi, ihana kuorma Pirtin Kehräämön huovutusvilloja ja muutama väri lähti mun matkaan. Näistä tulee kissoille leluja, kiliseviä palloja.
Mr. Lovable eli aikaisemmin Nörtiksikin tituleerattu elämäni rakkaus on oikeasti kuunnellut, mitä Frouvansa ajoittain harkitsee ostavansa ja joulupaketista löytyi tämä Westknitsin huivikirja. Kannessa olevaan Exploration Station huiviin mulla on langat olemassa ja nyt siis varsin hyvä syy alkaa sitä neulomaan. Tosin ensin pitää opetella kaksivärinen briossineule 😀
Mut tuntevat ihmiset tietää, että olen ihan höperö yksisarvisiin ja niinpä joulupukki toi mulle ihan oman vaaleanpunaisen, 130cm pitkän yksisarvisen. Tuossa se nyt pötköttelee vaaleanpunaisen kammarin sohvalla tyytyväisenä.
Tämän joululahjan sain jo aikaisemmin. Mr.Lovable totesi yhtenä päivänä kun tulin töistä, että olis syytä kysellä lomaa maaliskuun loppuun. Ihmettelin, että miksi näin niin kertoi tuo miehenmuotoinen, että on varannut meille reissun Edinburghiin. Oli varmistanut, että milloin Edinburgh Yarn Festival on ja matka ajoittuu juuri siihen kohtaan. Liput kuulemma saan itse festareille hankkia ja hän lupasi lähteä yhtenä päivänä ostoksia kantamaan. Todennäköisesti hommaan liput parille päivälle ja seikkailen siellä sitten yhden päivän yksin. Mutta hitsinpimpula, miten ihana joululahja. Tuonne olen jo muutamana vuonna haikaillut ja ensi vuonna sinne sitten pääsen.
Yleensä virkkaan ja neulon muille koko ajan. Tällä kertaa kerrankin jotain itselle, elämäni ensimmäinen kaarrokepaita. Mallin on suunnitellut Edinburghissa lankakauppaa pitävä Jess ja malli on nimeltään Vintage Winter lankana mulla on Dropsin Alpaca kaksinkertaisena. Melkoiset karkkivärit tuli valittua, mutta tuleepahan semmoinen mun näköinen paita 😀

Koska tämän vuoden loppupuolisko on mulla ollut melkoista haipakkaa niin päivätyön kuin Neulovan Ninjankin osalta, tulee ajastettuja kuvapläjäyksiä jokunen tässä vuoden viimeisen viikon aikana.

Ensi vuodelle on suunnitteilla ainakin parempaa ajankäyttöä, niin ei tämä blogikaan olisi ihan niin retuperällä koko aikaa.

Lämpimin ajatuksin,

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.