Valepalmikko

2015-02-07 07.04.11

Mä olen aina jotenkin pelännyt tämmöisten neuleiden opettelemista ja tekemistä. Tänä vuonna olen kuitenkin päättänyt, että nyt opetellaan uutta ja paljon. Kuvioneuleita ja vastaavia olen neulonut, varsinkin nuoruudessani (jurakaudella), niin paljon, että niihin on jo ehtinyt kyllästyä, mutta palmikot ja vastaavat ovat aina olleet muulle ihan hepreaa ja kynnys aloittamiseen on ollut jotenkin ihan liian korkea.

Tässä eräänä aamuna, heräsin neljältä (!) ihan hillittömiin kipuihin, fibro se taas villiintyi ja kun sängyssä vääntelehtiminen alkoi tympimään nousin ylös. Join aamukahvia ja päätin, että nyt tai ei koskaan opettelen jotain uutta ja kaivoin jämälankalaatikosta kivan värisen kerän ja siihen passelit puikot ja ensimmäinen mikä tuli mieleen oli valepalmikko. Siitä se sitten lähti.

Silmukoita neljällä jaollinen määrä:
1 kerros 2o, 2n
2 kerros 1o, lk, 1o, 2n
3 kerros 3o, 2n
4 kerros nosta 1s neulomatta, 2o, nosta neulomaton näiden kahden yli, 2n
Näitä sitten toistetaan sen verran kuin jokainen tarpeelliseksi näkee.

Taidan laittaa seuraavan sukan tulemaan tällä mallilla… Onpahan mitä uravalmennuksessa nitkuttaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.