Varovaista tutustumista

Työhuoneeseeni muutti uusi ystävä. Tai toistaiseksi me ollaan otettu ensiaskelia tutustumisen saralla. Sain ystävltäni Sadulta rukin lainaan. Kehräämään opettelu on pitkään ollut haaveissa ja nyt tuossa vieressä, täällä työhuoneessa on rukki.

Helppoa ei tule olemaan ja varmaan aika monta ärräpäätä lentää, ennen kuin mitään järkevää saa aikaiseksi, mutta yritys on kova, sen lupaan. Nyt vaan pitää saada ensin sellaista ”helposti” kehrättävää villaa. Kunhan tässä ehtii ja löytää mieleisensä nii tilailen topsin tai pari ja alan kokeilemaan. Ensin opetellaan ihan vain perusjuttuja, kuten se, miten saa tasaisen vauhdin ja opiskellaan You Tubesta, että mitenkäs se kehrääminen nyt oikeasti tapahtuu.

2015-02-07 13.14.43

2015-02-07 14.35.42

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.