Vaahtokarkki valepalmikko

IMG_2924

Olen viettänyt kolme viikkoa uravalmennuksessa, jonka tarkoitus on ”keksiä” työttömille uusia uria ja aktivoida heitä. No, kolmen viikon jälkeen olen kiukkuinen ja tylsistynyt. En oppinut mitään uutta ja erinnäisten virastojen kanssa tappeleminen vie aikaa ja voimavaroja.

Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Sukkia ainakin valmistui. Melko ripeään tahtiin vielä, varsinkin sellaisina päivinä, kun opiskellaan Facebookin käyttö kuutisen tuntia! What a waste! Ensimmäisenä valmistuivat Novitan Seiskaveikan Vaahtokarkki-langasta tehdyt valepalmikko sukat. Oli todellakin ensimmäinen kerta, kun valepalmikkoa tein ja tykästyin kovasti. Ja tuo Vaahtokarkki on lankana aivan uskomattoman suloisen väristä!

Tosin sitten heräsi ongelma. Onko tämä kuitenkaan valepalmikko, sillä mulle kerrottiin, että semmoinen oikea valepalmikko on viidellä jaollinen, eikä neljällä kuten tämän mun netistä löytämä ohje. Koska en suhtaudu käsitöihin mitenkään tiukalla asenteella, niin hyvin tämä mulle kelpaa. Annetaan kaikkien kukkien kukkia!.
IMG_2922

Tässä vielä ohje tähän ”valevalepalmikkoon”
Silmukoita neljällä jaollinen määrä:
1 kerros 2o, 2n
2 kerros 1o, lk, 1o, 2n
3 kerros 3o, 2n
4 kerros nosta 1s neulomatta, 2o, nosta neulomaton näiden kahden yli, 2n
Näitä sitten toistetaan sen verran kuin jokainen tarpeelliseksi näkee.

Mutta jotain hyvää tuosta uravalmennuksesta seurasi, seuraavat viisi viikkoa olen touhuamassa Taitokeskus Velmassa Lahdessa. Ensi viikolla on täällä talviloma ja silloin Velmassa on viisi päivää kestävä Keppiheppakurssi. Odotan innolla, millaisia heppoja kurssilla valmistuu! Jos saan tekijöiltä luvan, saatan tuoda niitä näytille 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.