Sateenkaaripiirakkaa

2015-02-18 18.48.38

2015-02-18 18.48.23

Urasuunnittelu-sukat kaksi. Päätin sitten ottaa härkää sarvista ja opetella pitsineuleen sukkaan. Paljon olen noita piirakkasukkia netissä katsellut ja ajattelin, että josko kokeilisin minäkin. Eihän se ollut ollenkaan vaikeaa! Ja noiden kanssa sai taas pari päivää menemään tuolla kurssilla. Joo, olen tosi hidas neulomaan, en todellakaan saa sukkaparia, edes perussukkaa, valmiiksi yhdessä päivässä. Mutta kuten olen aikasemmin todennut, käsityö on mulle leppoisa harrastus, enkä kilpaile edes itseni kanssa siitä kuinka paljon ehdin missäkin ajassa tehdä. Teen tai olen tekemättä, enkä muuten kanna kudinta mukanani joka paikkaan, enkä juurikaan neulo autossa. Jokainen tyylillään.

Piirakkasukkiin löytyy ohje Novitan-nettisivuilta. Helppoa ja melkoisen nopeaa, kun pääsee alkuun. Lankana mulla oli Novitan Puro Batik. Kuten muissakin Novitan langoissa on myös Puro Batikissa ihanan herkullisia väriyhdistelmiä tänä keväänä. Mietin pitkään, että minkä niistä ottaisin ja sisäinen pikku-hippi vei voiton ja kotiin lähti pari kerää tuota ihanaa sateenkaaren väristä lankaa. Tarkoituksenani oli tehdä itselle unisukat ja kun sain nämä valmiiksi, totesin, että niistä tuli ”Kauniiden Unien Sukat” 🙂

Mä tykkään siitä miltä Puro Batik tuntuu ja millainen se on käytössä. Monihan ei akryylilankaan koske, ei sitten suin surminkaan, mutta mä en väheksy mitään lankaa. Teen siitä mikä itsestä tuntuu hyvältä ja mikä näyttää kivalta. Uusimmassa Novitan lehdessä oli Puro Batikista neulottu mekko, arvatkaa kuinka paljon tekee mieli ostaa tuota samaista lankaa ja alkaa tekemään sitä mekkoa. Just niin, tosi paljon!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.