Fanityttö fanittaa

Ehkä isoin juttu tuolla festareilla oli mun suuren neuleidolin Stephen Westin kohtaaminen. Mä en oo mikään intohimoinen fanittaja, mutta on kaksi henkiöä, joiden suuri ihailija olen toinen on Jared Leto ja toinen on Stephen West.

Niinpä minä liityin jonon jatkoksi ja pääsin Stepheniä tapaamaan. Ostin Westknitsin Hiberknits kirjasen ja sain sinne omistuskirjoituksen. Muutama sananen vaihdettiin siinä valokuvauksen ja nimmarin kirjoittamisen aikana.

Siinä jonottaessa Stephen & Penelopen osaston henkilökunnan jäsen totesi, että nyt on niin hienot värit Exploration Station huivissa, että haluavat antaa siitä hyvästä palkintonauhan. Noitahan tuolla jaettiin ihan reilulla kädellä, mutta on se kuitenkin kiva saada moinen. Ja kiva oli huomata, että todellakin bongailivat Westknitsin neulomuksia tuolla.

Exploration Station huiveja olen neulonut kaksi. Tähän palkittuun olin ostanut langat Tampereen Kädentaidot messuilta ja uudempaan ostin langat EYFstä. Lisäksi EYFstä ostin langat The Doodler huiviin, joka on valmis sekin. Sneak peak ihan postauksen lopussa 🙂

Sain Sielunpuolikkaalta joululahjaksi Westknits Bestknits huivikirja ja Edinburghista toin tullessasin sen kirjan, jossa on paitoja, ponchoja ja mekkoja. Sen ostin Be Inspired Fibersistä.

XOXO

Ps. Tässä pieni vilaus neulomastani The Doodler huivista. Mistä on kyse? No se selvinnee tässä syksymmällä. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.