Exploration Station

Ensimmäinen Exploration Station-huivi. Ohjehan on Stephen Westin. Olen varmaan pari vuotta ihaillut tätä huivia ja jostain syystä aina todennut sen olevan ihan liian vaikea, enkä ole uskaltanut siihen tarttua.

Viime syksynä kun olin töissä Kädentaidot messuilla Tampereella päätin, että nyt ostan siihen langat ja teen sen huivin. Langat odottivat vielä helmikuulle laatikossa ja kun aloin huivia neulomaan oli se viikossa valmis ja ihan töiden ohella sitä neuloin. Ei se siis ollutkaan sellainen mörkö, mitä ajattelin.

Toki on myönnettävä, että ei ollut mikään läpihuutojuttu kuitenkaan. Opin ilahduttavan määrän uusia asioita huivia neuloessa. Yksi niistä asioista oli kaksi värinen briossi, ei mikään mun lemppari, mutta osaanpa senkin nyt neuloa.

Huivissa käytetyt langat: Lanitium ex Machina: glitter sock, väri Kawaii Popcorn (tumma sininen), Skein Queen: Wriggle, väri Vegas Baby (vaaleanpunainen), Skein Queen: Lustrous, väri Summer Houses (vaalein) ja Malabrigo sock, väri Archangel.

Oon kyllä itse ihan mielettömän tyytyväinen tähän huiviin. Huivi kuvattin Craigmillair castlen edustalla Edinburghissa,

Kuitenkin joku asiaa kysyy, niin mun päällä oleva neuletakki on äitini neuloma, malli ihan omasta päästä ja lankana vaaleanpunainen Teeteen Pallas.

Toinen Exploration Station on valmiina ja värimaailma on ihan toinen. Mua Instassa seuraavat ovat vilauksia nähneetkin. Tarkoitus olis ehtiä kuvaamaan se viikonloppuna mökillä tai Jyväskylässä. Katsotaan nyt.

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.