Vintage Winter

Jouluaattona 2018 loin silmukat Vintage Winter kaarrokepaitaan. Neuloin kyseisen paidan kaksinkertaisella Drops Alpacalla ja sehän sitten valmistuikin vauhdilla. Loppiaisena sain pääteltyä langat ja paidan päälle.

Olen kyllä enemmän kuin iloinen lopputuloksesta. Edinburghista ostin useampaakin paitaan langat ja nyt on ihastuttava Burrafirth-paita tulossa. Siitä kuvia sitten kun se valmistuu.

Mä olin onnistunut laskemaan lankojen kulutuksen ihan päin mäntyä ja tuli sitten hankittua tuota lankaa sen verran, että saisin toisen paidan tehtyä, ehkä hieman pienempää kokoa, mutta lankaa kyllä piisaa. Tosin tuosta hot pinkistä langasta on suunnitteilla jo huivikin. Katotaan mihin päädyn.

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.