Portobello hat

TOFTin osastoilla EYFssä jaettiin Portobello Hat pipon ilmaista ohjetta ja samalla sai kätevästi ostaa siihen passelit langat ja ihanan pörröisen alpakkatupsun.

Nappasin ohjeen mukaan ja en ensin ajatellut ostaa lankoja siihen, mutta kuinkas sitten kävikään. Pysähdyin TOFTin toiselle osastolle ja aloin hypsitelemään noita tupsuja ja siitä se ajatus sitten lähti. Avulias myyjä nappasi vaaleanpunaisen kerän ja totesi, että varmaan lähdetään liikkeelle tästä väristä. Ai, onks se jotenkin ilmeistä, että mä tykkään vaaleanpunaisesta? 🙂

Lankaa menee pipoon toi 3x25g ja tonhan voi tehdä vaikka vaan kahdella värillä, mutta ohje on kirjoitettu kolmelle ja kolme väriä otin. No, näin jälkikäteen kun ajattelee, niin olis ollut fiksua ottaa tuota lankaa enemmän, sillä pipo ylttää just ja just korville ja voin kuvitella, että -20°c pakkasessa korvannipukat paleltuu, eli pituutta olis saanut olla inasen enemmän. Mutta olkoot tää nyt sitten syksy/kevät pipatsu.

Toi lanka on muuten aivan mielettömän ihanaa neuloa, eikä kutita meikäläisen kaljua!

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.