Orla Kiely, Dovecot Studios

Edinburghissa ollessamme käytiin vielä katsomassa Orla Kielyn näyttely. Mä ole totaalisen rakastunut noihin kuoseihin ja olin kovin iloinen, että kyseinen näytely oli ihan meidänm hotellin nurkalla. Näyttely oli varsin laaja ja mielenkiintoinen ja siellä sai kierrellä kaikessa rauhassa, mitään hirmuista ruuhkaa ei ollut.

Tuo Dovecot Studios on muutenkin käymisen arvoinen paikka. Kyseinen rakennus on toiminut aikaisemmin julkisena kylpylaitoksena ja kun se toiminta lakkasi paikka heräsi uudelleen eloon tekstiilistudion myötä. Toki se ehti olla retuperällä jonkin aikaa. Mutta siellä vanhassa uima-allas tilassa kudotaan nyt mitä hienoimpia taidetekstiilejä. Parvekkeelta, joka kiertää allassalin ympäri pääsee katselemaan taiteilijoita työssään ja parven seinillä on kerrottu paikan historiasta.

Dovecot Studiolla on kuulemma mielettömän hyvä kahvila, josta saatosi hyvää ja edukasta purtavaa, me ei ehditty tällä reissulla sitä testaamaan. Ehkä ensi kerralla.

Orla Kielyn näyttely oli maksullinen, muuten paikkaan pääsee tutustumaan ilmaiseksi.

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.