Rairai startti

Kuten täälläkin on tullut jokusen kerran mainittua, niin VillaHilla blogin Kaisalla ja mulla on takana yli 30v neuleystävyyttä ja ystävyys ollaan muuten aloitettu jo 5 vuotiaina 🙂

Kevällä Kaisa ehdotti, että joskos neulottaisiin kaveripaidat ja miehän innostuin asiasta. Siinä sitten alettiin miettimään, että mikähän olisi kiva malli. Kaisa ehdotti Rairai-paitaa ja siihen päädyttiin.

Langat tähänkin paitaan hankin Edinburghista. Lanka on John Arbon Textilesin 4 säikeinen Knit By Numbers. Pääväri mulla on tuollainen harmaan ruskea ja raitalangoiksi ostin KBN minivyyhtejä. Kaveripaidoissa on ideana se, että pääväri oli oma valinta ja raitoihin annettiin toisillemme vinkkejä tai lankoja. Mun raidoissa on suurin osa Kaisan antamien vinkkilankojen mukaan valittuja ja pari on sitten Sielunpuolikkaan valitsemat.

Tarkoitus on tosiaankin laittaa tämä projekti alulle tämän viikon lopulla. Kaisa lähtee meidän mukana meidän mökille Keski-Suomeen ja sieltä käsin sitten suunnataan lauantaina Jyväskylän neulefesareille. Torstaina mennään mökille ja aloitetaan ”neuleretriitti” ja aloitetaan paidat. Ehkä me sitten syksymmällä saadaan kaverikuvat uusien paitojen kanssa.

Mites muuten ootko tulossa Jyväskylään? Jos oot, niin moikataan kun tavataan!

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.