Kattos vaan, kilpikonna!

Kilpikonnaa pyydettiin ja sen tein. Kävi vaan niin, että se kenelle tämä piti mennä, ei jatkanutkaan samassa työpaikassa kuin missä minä nyt olen ja kippari jäi kodittomaksi. Tällä hetkellä se majailee taitokeskus Velman ikkunassa. Onneksi kilpikonnalle löytyi koti. Kun mun työkokeilu Velmassa päättyy, muuttaa kilppari kummieni luokse! Hyvä niin. Pakko muuten todeta, että aika ihanat karkkivärit noissa Nalle-langoissa, osa on vanhaa osa uudempaa Novitan tuotantoa. Kilppariinhan löytyy ohje Ravelrystä. Maksaa muutaman euron, mutta ainakin mä maksan noista ohjeista erittäin mielläni.

Mä olen tässä ”manannut”, että kaikki tahtoo kilppareita ja nyt voin sanoa, että seuraavaksi on tulossa ihan jotain muuta ja melkoisen vinkeissä väreissä! Mikä eläin on kyseessä, sitä en paljasta, mutta värit on violetti ja turkoosi! Ihan luonnonvaraisena ei tuota elukkaa noissa väreissä tapaa 🙂

2015-03-10 15.55.20

2015-03-10 15.52.34

2015-03-10 13.16.14

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.