Sateenkaarta valheellisesti palmikolla

Tunnustan, että vaikka tuo kaikkie hypettämä Seiskaveikan Sateenkaari-lanka näyttää kerällä ihanalta, en ole saanut sitä taipumaan oikeen mihinkään malliin. Olen yrittänyt yhtä sun toista ja aina purkanut. Kaksi kerää tuota oli varastossa ja alkoi jo tuntumaan, että ei tästä tule yksinkertaisesti yhtään mitään. No, päätin vielä antaa langalle mahdollisuuden ja aloin väkertämään valepalmikkoa. Ihan kivat. Ei se niin tylsä lanka sitten taidakaan olla.

Sen verran lankahamsterin mieltä alkoi kiehtomaan, että ehkä ostan vielä kerän tai kaksi ja lykkään kaveriksi mustaa tai valkoista ja teen vaikka ihan raitaa. Voisi toimia.

Näihin sukkiin tein ensimmäistä kertaa kärjen sädekavennuksella. Tykästyin kovasti, kärki on kauniimman mallinen, joten veikkaan, että tällä mennään jatkossa aina kun mahdollista. Sukat on tehty kokoon 39, jokseenkin mun jalan kokoisiksi, mutta mulla on sellainen pieni kutina, että pääsiäisenä meille tuleva Keskenkasvuinen saattaa viedä sukat mennessään 🙂

2015-03-24 10.28.08

2015-03-24 10.27.58

2015-03-24 10.28.21

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.