Ihan paras Ystävä!

Pitkäperjantaita voi lyhentää vaikka kahvittelemalla ystävän kanssa. VillaHillan Kaisan kanssa ollaan oltu vaatimattomasti 30++ vuotta ylimmät ystävät. Missä on Kaisa ja Tanja, siellä kilkuttaa puikot, näin on ollut melkein aina. Mun vanhan Nissanin takaluukku mahtui hädintuskin kiinni, kun tehtiin hamstrausreissuja Korialle vuonna miekka ja kilpi. Elämä on heitellyt meitä suuntaan jos toiseenkin, mutta ystävyys on säilynyt ja tulee säilymään!

Kaisa kierrätti mulle kirjan, jota ei kuulemma itse tarvitse. Jostain syystä Kaisan virkkauskirjoja on siirtynyt useampikin mun hyllyyn 🙂 Ihanan hilpeä kirja. Saa nähdä kuljenko kohta sushi-kaulaliinassa… 🙂
2015-04-03 16.18.25

Mulla on ollut vuoden verran kerä Vironvillaa Revontuli-huvia varten. Ongelmana on ollut se, että mun aivot ei vaan nyrjähdä tajuamaan sitä huivin ohjetta. Moni toteaa sen mallin olevan niin kovin helppo, mutta kun ei niin ei. Onneksi on maailman paras Kaisa! Tammikuussa kun treffattiin, vei Kaisa langan mennessään ja pitkäperjantaina toi tullessaan huivin. Päättely ja pingoitus jäi mulle. Kuva on vielä viimeistelemättömästä huivista. Kunhan saan kuvattua huivin asiaankuuluvassa ympäristössä, laitan parempaa kuvaa. Mutta voin sanoa, että se on ihan uskomattoman UPEA! Ja nyt kun olen kunnolla päässyt hypistelemään ja tutkailemaan tuota huivia, niin mieleeni on alkanut hiipimään ymmärrys miten huivi tehdään, joten ehkä tulevaisuudessa minäkin uskaltaudun kokeilemaan. Kiitos Kaisa!
2015-04-03 20.02.08

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.