Anselmi

Onneksi tää tyyppi ei pysty puhumaan. Se muuten kiroilisi aika paljon 🙂 Toivottiin afrikankukista tehtyä apinaa ja semmoiseen löytyi Ravelrystä maksullinen ohje. Tähän mennessä ostetut ohjeet ovat olleet ihan mahtavan hyvin tehtyjä, joten ostin tuon ohjeen. (Ei muuten ole Heidi Bearsin ohje.) Kaikki meni hyvin, kunnes ohjeesta alkoi löytymään täysin typeriä virheitä, ei ollut tekijä varmaankaan viittsinyt oikoluettaa ohjetta kellään. Ruotsinkielisessä ohjeessa oli eri silmukkamääriö kuin englanninkielisessä käännöksessä. Kuvassa oli kuusikulmio, tekstissä puhuttiin viisikulmiosta ja sitä rataa. Muutama kohta oli myös hieman epämääräinen, kehoitettiin liittämään kuvan mukaan paloja yhteen ja ompelemaan ne kroppaan, mutta jos palat liitti ohjeen mukaan ei niitä voinut kuvan osoittamalla tavalla ommella kiinni. Joten melkoisen paljon sai käyttää maalaisjärkeä apinan kasaamisessa. Lopulta heitin ohjeen sivuun ja kasasin apinan oman mielen mukaan ja hyvä siitä tuli. Seuraavan kerran teen apinan omien muistiinpanojen pohjalta.

Saaja oli tosiaan valmiina ja mulle annettiin tarkat värit, joiden mukaan apina tulisi tehdä. Oikeat, kuulemma täydelliset, värit löytyivät Gründl’n Lisa uni langasta. Lanka on 100% akryylia, 50g 133m ja mä käytin virkkaamiseen 3mm KnitPro Waves koukkua. Suun ja nenän tikkasin mustalla Seiskaveikalla. Silmät on 18mm turvasilmät. Eilen Anselmi lähti kohti Vantaata. Toivotaan, että saaja on tyytyväinen myös siinä vaiheessa, kun näkee apinan livenä!

2015-04-11 09.39.24

2015-04-11 09.37.58

2015-04-11 09.37.39

2015-04-11 09.37.22

2015-04-11 09.37.13

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.