Revontulihuivi

Rakas, ihana Korpikuukkeli Koski, auttoi mua hädässä ja neuloi mulle Revontulihuivin. Mä en ymmärrä, miksi mun aivot ei suostu nyrjähtämään niin, että ymmärtäisin tuon ohjeen päälle. Olen kuitenkin päättänyt sen jossain vaiheessa oppia, mutta siihen luultavasti menee aikaa enemmän kuin tarpeeksi.

Onneksi on Kaisa, mahtavimmista mahtavin ystävä. Joulun tietämillä hän vei mun vironvillan mennessään ja pitkäperjantaina tuli kahville huivi mukanaan. Päättely ja pingotus jäi mulle. Upea huivi siitä tulikin. Viikonloppuna oltiin mökillä ja siellä sitten vihdoin kuvasin valmista kuivia. Värit suorastaan loistavat luonnonvalossa! Ihana huivi, joka lämmittää niin hartioita kuin mieltä!

Kiitos Kaisa!

mummola16

mummola14

mummola13

mummola9

mummola7

mummola11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.