Mökkielämää

2015-04-17 09.30.20
Karattiin pitkäksi viikonlopuksi mökille. Mökki sijaitsee Keski-Suomessa, keskellä metsää. Lähimpään naapuriin on vajaa pari kilometriä. Siellä sitä on ihan luonnon keskellä, jossain kaukana haukkuu koira, mutta mitä eniten kuuluu on tuulen humina metsässä ja linnun laulu. Täydellinen paikka ladata akkuja ja rauhoittua. Mökillä oli vielä lunta ja tie oli kovin kelirikkoinen, mutta se ei tunnelmaa latistanut. Eipähän tarvinnut lähteä minnekään, kun ei monttuista tietä viitsinyt ajella.

Menomatkalla poikettiin Tuurissa, Keskisellä ja sieltä tarttui mukaan mulle uusi tuttavuus käsitölehtien saralla, eikä vähiten tuon flower loomin vuoksi. Tarkoitus on värkätä itselle kunnollinen rosee-kehikko puusta, mutta välttäkööt tuo muovinen nyt alkuun.

Keskisellä oli myös ihan mukava tarjous Seiskaveikasta 3 kerää 12€. Otin muutaman satsin. Nuo värjätyt vyyhdit olivat alunperin valkoista Seiskaveikkaa, ne kuuluivat myös ostoksiini. Värjäsin ne sitten mökillä. Siitä touhusta tulee sitten ihan oma postaus.
2015-04-16 19.47.02

2015-04-19 19.12.25

The Voice Of Finlandin finaalia katsellessa värkkäsin iltapuhteena itselleni käsityökopan kierrätyshuovasta. Taitaa olla ala-asteella, kun olen viimeksi pykäpistoilla ennen tätä vuotta pistellyt. Hitaasti mutta varmasti muistui mieleen, että mitä sitä piti oikein tehdä. Kaapissa olisi vielä aiheet muutamaan koppaan. Josko vaikka lahjoiksi niitä värkkäilisi. Ystäväni Kaisa, toi pääsiäisenä mulle lainaan Big Shot-leikkurinsa ja sillä olen leikannut tuon Pariisi-kankaan muotoonsa. Napit ovat kummitätini tekemiä, uniikkeja keramiikkanappeja. Aika kiva, etten sanoisi.

2015-04-17 19.47.22

2015-04-17 20.56.55

Sen verran kivaa tuolla mökillä aina on, että haikein mielin sieltä lähtee kotiin ja jo mieli halajaa takaisin sinne.
mummola15

mummola18

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.