Lähikuvaa vyyhdeistä

Mökillä kasvaa yhden kiven päällä vallan hurmaava torvijäkäläesiintymä ja se pääsi taustaksi, kun kuvasin värjäämiäni vyyhtejä. Kuvissa on kaikki nyt keväällä värjätyt vyyhdit. Toki ne aikaisemmin talvella värjätyt on keritty ja osa jo neulottukin, mutta viimeisten viikkojen aikana värjätyt on nyt tässä. Ihana aurinko antoi vielä oman säväyksen väreille!

Osa noista on Seiskaveikkaa, yksi taitaa olla Nallea ja muutama on Englannista tilattua sukkalankaa (75% superwash villaa, 25% nylonia). Kaikista kauneimmin väri tarttuu tuohon vitivalkoiseen Seiskaveikkaan. Ei nuo muutkaan toki huonolta näytä! Valkoisessa vaan värit näyttää kirkkaammalta.

mummola37

mummola38

mummola39

mummola41

mummola42

mummola44

mummola45

mummola46

mummola47

mummola49

mummola50

mummola51

mummola52

mummola53

mummola48

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.