Vyyhtikuvausta lintulaudalla.

mummola36

Mökillä on melkoisen komia lintulauta. Lintuja syötetään kesät talvet, joten vierailijoita riittää. Nyt lintulauta pääsi kuitenkin hieman erilaiseen käyttöön. Kuvasin värjäämiäni lankoja ja koska tuossa lintulaudassa on uloketta suuntaan jos toiseen, niin ei muuta kuin vyyhdit auki ja roikkumaan sarviin. Itse ainakin tykkään siitä miltä tuo näyttää. Hieman erilaista asetelmaa tällä kertaa.

Kun kuvastin kävi viereisissä puissa kova hyörinä, siellä linnut odottivat malttamattomina, että tuo höperö naisihminen saisi hommansa valmiiksi, että he pääsisivät syömään. Loppuloman sitten bongailinkin lintuja ikkunasta: punatulkku, töytötiainen, kuusitiainen, talitiainen, sinitiainen, mustarastas ja monta muuta. Katselin myös, miten talitintti värkkäili sisustusta punaiseen pönttöön, kesällä sitten seuraillaan lapsosten lentoharjoituksia.

mummola35

mummola34

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.