Se akilleenkantapää…

Mä olen ollut rakastunut Revontulihuiviin jo vuosia, mutta kun aivot vaan ei oo nyrjähtäneet tajuamaan miten se neulotaan. VillaHillan Kaisahan neuloi mulle huivin tuossa alkuvuodesta ja silloin mä pääsin oikeasti hypistelemään valmista huivia ja tutkimaan sen anatomiaa. Lopulta Kaisan opastuksella ja vielä Nörtinkin opeilla alkoi kaavion salat avautumaan ja kas kummaa ensimmäinen huivi tipahti puikoilta vappuviikolla. Lankana on latvialainen värjätty 100%, väri on nimeltään Northern Lights ja sitä värjättiin pieni erä taannoisen revontuliyön kunniaksi. Onnistuin ostamaan kerän sitä itselleni ja olen kovin tyytyväinen lopputulokseen.

IMG_4327

IMG_4329

Parempia kuvia huivista tulee kunhan pääsen mieleiseen paikkaan kuvaamaan. 🙂

2 kommenttia

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.