Yllätyslankaa

IMG_4368
Nörtti päätti piristää alakuloista vaimoaan ja vei mut yllätysostoksille Korialle. En ollut varautunut ollenkaan moiseen reissuun, joten hieman meni haahuiluksi, kun ei ollut sellaista tarvetta jollekin määrätylle langalle. No, muutama kerä Puro Batikia tipahti koppaan. On muuten yksi mun lempilangoista, vaikka onkin sitä ihan hirveän kamalaa akryyliä! Ja myös muutama kerä vaaleanpunaista, tai siis pinkkiä Kastetta. Kaste on mulle uusi tuttavuus, joten mielenkiinnolla odotan, että se pääsee puikoille. Koko reissun Korialle kruunasi Nörtin sanat: ”Anna mä maksan nää!” Pakkohan sitä on rakastaa, kun se tommosta tekee!

Koska mä olen just nyt aivan hurahtanut huiveihin, niin mä jotenkin oletan, että näistäkin tulee sitten joskus huiveja. Ehkä Hitchhiker… ehkä Trillian… ehkä ei… saas nähdä.

Vastaa