Riemunkirjavaa

Mökillä reilu kuukausi sitten värjäsin lankaa. Viimeisen vyyhdin upotin värikippoihin ihan vaan lillumaan. Roiskin vähän punaista sinne tänne, muuten se sai muhia liemissä, kunnes värit oli imeytyneet lankaan. Vyyhti vietti sitten hetken jos toisenkin mikrossa. Halusin nähdä millaista jälkeä tästä langasta tulisi, joten se piti saada kerälle. No, mä en omista mitään apuvälineitä kerimiseen, enkä kyllä semmoisia halua. Auttava käsipari riittää, mutta tällä kertaa sellaista ei ollut saatavilla, sillä Nörtti oli Helsingissä. Onneksi on omat jalat ja piankos sitä oli vyyhti kerällä.

Lanka on vitivalkoinen Seiskaveikka ja puikot oli 3,5 Karbonzit. Vaikka aikaisemmassa postauksessa olen hieman kritisoinut Karbonzeja, niin nyt Seiskaveikassa ne toimivat vallan moitteettomasti. Tykkään! Mulla ei ollut mitään ajatusta siitä miten langassa tulisi värit asettumaan joten tulos oli vallan hauska yllätys! Ei kyllä ihan heti samanlaista sukkaparia tule vastaan. Ainakin mut nää sukat saa hymyilemään!

IMG_3933

IMG_4137

IMG_4138

IMG_4139

IMG_4140

2015-05-17 13.12.43

2015-05-17 13.12.24

2015-05-17 13.11.52

4 kommenttia


    1. Oi kiitos. Mä saan parhaimman värjäystuloksen miettimättä sen kummemmin miten värjään…. Tajunnanvirtaa…

      Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.