Ruusupallero

Kaikkea sitä tulee vastaan kun kellarikomeroa siivoaa. Meille iski kunnon kevätmyllerrys ja tuli siivottua niin vaatehuone kuin kellarikomerokin lattiasta kattoon. Samalla kävin läpi yhden jos toisenkin laatikon ja paljon lähti tavaraa kierrätykseen, roskiin ja pienjäteasemalle. Jotain toin myös tänne Vaaleanpunaiseen valtakuntaan jatkojalostukseen ja jotain lähti äidille.

Yksi äidille lähteneistä projekteista oli ruusupallero. Aloitin tän tekemisen joskus 2006 tai 2007 Heinolan Reumasairaalan Näprässä. Olin tuolloin kuntoutuksessa Reumalla ja vietin kaiken mahdollisen vapaa-aikani näpertelemässä kaikkea kivaa. Pallero jäi sitten syystä tai toisesta kesken ja lojui yhdessä laatikossa vuosikaudet. Siellä oli jopa valmiiksi pätkityt paperinarut palleron valmiiksi saattamiseen. No äiti vei palleron mennessään ja teki sen loppuun. Nättihän se on! Hyvin passaa kotikotiin!

2015-05-17 11.22.57

2015-05-17 11.23.15

2 kommenttia


  1. Oih ihana blogi sulla <3 Selasin monta postausta läpi, oot kyllä tosi taitava, hienoja töitä 🙂

    Vastaa

    1. Iso kiitos! Mulla on ”levottomat kädet” koko ajan pitää olla tekemässä jotain, ihan paikoillaan ei voi olla 🙂

      Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.