Kirahvikaksoset

Tuossa jokin aika sitten Keskenkasvuinen ilmoitti haluavansa minkä tahansa virkatun ötökän. Luetteli kyllä lempparinsa ja listalta poimin yhden lempielukoista, jonka tein. Päätin tehdä Keskenkasvuiselle kirhavin, sillä se komeili listalla ensimmäisenä.

Paloja virkatessa tuli mieleen, että niin, Keskenkasvuiselle tulee mökkireissulle kaveri mukaan, joten josko samalla vaivalla tekisin kaverille kirahvin kanssa. Neiti K, serkkuni tyttö, on aikaisemmin halunnut mun tekemän kilpikonnan, joten tykkää myös näistä virkatuista elämistä. Virkkasin siis tuplamäärän lappuja ja kasasin kirhavit samaan aikaan, näin ne valmistuivat sangen näppärästi.

Lankana on Novitan Miami, mulla oli tuolla jämälangoissa jotain vanhoja kerän loppuja, valkoista ostin sitten yhdistämiseen, sarviin, korviin, harjaan ja häntään. Korkeutta kirahvilla on melkein 60cm! Kumpikaan neiti ei tiettävästi lue mun blogia, joten salaisuus säilynee mökkireissuun asti. Keskenkasvuinen odottaa, että kun mennään häntä hakemaan mummolasta on kirahvi mukana, mutta sepä ”unohtuukin” kotiin. Saattaa olla pieni ylläri, kun mökillä, buduaarin sängyllä odottelee kaksi kirahvia 🙂 Kuinka ne on mökille päätyneet, niiden pitäisi olla kotona ja niitä pitäisi olla yksi…

IMG_4738

IMG_4747

3 kommenttia


 1. Nämä afrikankukkaeläimet ovat kaikki oikein söpöjä! Kirahveissasi on erittäin ihanat värit, tuollainen kelpaisi oikein hyvin itsellenikin sohvaa koristamaan! 🙂 Pitää varmaan lisätä nämä ”vielä joskus teen tämänkin” -listalleni 😀

  Vastaa

 2. Ihanat kirahvit! En oo mitään afrikankukkaeläintä vielä innostunut tekemään, mutta jos joskus innostun niin tämä menee kyllä mullakin listan kärkeen!

  Vastaa

  1. Kirahvit on kyllä näistä eläimistä ihan mun suosikkeja, ovat niin söpöisiä. Mulla ois listalla seuraavaksi bulldoggin teko. Kummitäti tahtois semmoisen olohuonetta vahtimaan 🙂

   Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.