Liftarin alku

11202942_10153008290583165_4862346643227500365_o

Eilen laitoin Liftarin alulle. Kyseessähän on Hitchhiker-huivi, jotan on internetin ihmeellisessä maailmassa neulottu ehkä jopa kyllästymiseen asti. Mä oon ollut hieman arka ostamaan englannin kielisiä neuleohjeita, kun en oo ollut varma, että riittääkö kielipää kaikkien lyhenteiden selvittämiseen. No, koska virkkaus sujuu vieraalla kielellä ihan sutjakasti niin uskaltauduin ostamaan Hitchhikerin ohjeen ja samalla ostin myös Trillian-huivin ohjeen ja Magrathea-huivin ohjeen. Mä oon ihan höpsähtänyt Linnunradan Liftari-kuunnelmaan, joten näiden mallien ostaminen oli melkeen ”pakko”. Nyt on Liftari ja Trillian aloitettu. Lisää kuvia sitten kun on jotain valmista mitä esitellä.

Mun piti mennä viikonloppuna kuvaamaan paria valmistunutta työtä kotikotiin, äiteen kukkapenkkien katveeseen, mutta äkäinen vatsatauti kaatoi petiin ja nyt kun on vihdoin siitä toipunut on synkkä ja tuulinen keli. Joten valmiita tuotoksia joudutte odottamaan vielä hetkisen.

Josko ensiviikolla olis vaikka jotain pieniä ostoksia mitä esitellä, kun suuntaan muutamaksi päiväksi Tampereelle ja onhan siellä nyt aivan pakko käydä ainakin Lankamaailmassa ja Keräkin houkuttelisi…

Neulomisiin,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.