Ruska tuli aikaisin tänä vuonna

IMG_1416

IMG_1422

Serkkuni Hanna ihastui aikaisemmin tekemääni Revontuli-huiviin ja kyseli, josko olisi lankaa ruskean ja oranssin sävyissä. Sattumoisin osui Tallinnan reissu juuri oikeaan aikaan ja sieltäpä löytyi vallan passeli Aade Lōngin lanka ja väriltään Rusty. Neuloin huivin ja kovasti tykkäsi Hanna lopputuloksesta.

Aikaisemmin tällä viikolla yritin sitten kuvata huivia ja malliksi sain äitini. Pitikin valita mahdollisimman tuulinen päivä kuvausta varten, onneksi muutama kuva sentään onnistui! Ulkona kuvaamisessa on se hyvä puoli, että lankojen värit toistuvat lähes oikeanlaisina. Vaikka kesä on vasta alussa, niin ruska on aikaisessa!

Aurinkoa!
Tanjanimmari

1 kommentti

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.