Kummitädille kiitokseksi.

IMG_1430

Olen menossa Tampereelle Siskopäivään, jossa rintasyöpään sairastuneet siskot kohtaavat. Oman syöpävuoten aikana sain Siskoista voimaa jaksaa rankkojen aikojen läpi ja muutamista siskoista tuli virtuaalimaailmassa ystäviä. Nyt heitä pääsee näkemään ihan livenä!

Koska Tampereella on myös sukulaisia päätin käyttää tilaisuuden hyväksi ja kyselin yöpaikkaa kummitätini Leenan luota. Kuinkas sattuikaan Leenalla on juuri passelisti kesäloma viikko ja niinpä mie sitten suuntaan Tampereelle jo torstaina. Saadaan parantaa maailmaa oikeen kunnolla ja höpistä, ehkä vähän shoppailla, tavata lisää sukulaisia ja kenties uusia ihmisiä! Pyynikille munkkikahville, taitaa olla ihan pakko! Ehkä vähän (tai vähän enemmän) lankaostoksia!

Kun en muuta keksinyt, neuloin Leenalle Revontuli-huivin. Lankana tuttu vironvilla Aade Lōng, väri Blue II. Itse en ihan hirmuisesti sinisestä pidä, mutta tämä lanka on kyllä aivan mahtavan värinen! Toivottavasti lämmittää viileinä kesäiltoina.

Nyt kun on päässyt kärryille tuon Revontuli-huivin neulomisesta, niin mallin lukeminen ei vaadi enää niin suuria ponnisteluja. Muutenkin vaikuttaa siltä, että olen aika pahasti jäänyt koukkuun huivien neulomiseen!

Neulomisiin,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.