Valmis Hitchhiker

IMG_1403

IMG_1399

No ei siinä kauaan mennyt kun Hitchhiker-huivi sitten valmistui. Ihan täydellisen tyytyväinen, ei tämä Linnunradan Käsikirja Liftareille-fani ei omaan tekeleeseensä ole, sillä ”hampaita” on aivan liian vähän, mutta asia korjataan seuraavassa huivissa.

Tässä huivissa lankana on ihanan värinen Puro Batik. Olkootkin 100% tekokuitua, mutta on kyllä yksi ihanimmista langoista neuloa! Olin tarkoittanut tämän huivin itselleni, mutta kun menin kotikotiin tätä kuvaamaan ihastui äitini huiviin ja ilmoitti, että se jää nyt sitten hänelle huiviksi. No, mikäs siinä. Saanpahan hyvällä omallatunnolla neuloa itselleni uuden. Tuolla on yksi ihana lanka odottanut tammikuusta asti ja kun en siitä nyt sitten raaskikaan tehdä sukkia, niin tulkoot Hitchhiker-huivi. Saattaapi olla oikeen passeli lomaneulomus ensimmäiselle mökkiviikolle.

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.