Ensimmäinen mökkiviikko

Ensimmäinen mökkiviikko on takana ja mukavaa oli. Suomen kesä on mikä on, mutta sen ei annettu häiritä. Ilmoille kun itse ei mahda yhtään mitään, niin on mentävä sään mukaan ja sateinen ilma suorastaan pakottaa jäämään sisälle, keittämään kupposen kahvia tai teetä ja tekemään käsitöitä. Kuten aina, olin varustautunut melkoisella määrällä eri käsitöitä, tällä kertaa tosin jouduin jättämään pakin kotiin tilanpuutteen vuoksi. Sen vuoksi pussia ja nyssäkkää oli sitten yhdessä sun toisessa kassissa 🙂 Tiedä nyt sitten, että säästyikö sitä tilaa oikeasti.

Meno- ja paluumatkat sujuivat rattoisasti neuloen. Nyt kun olen tosiaan tajunnut, että matkapahoinvoinnin estoon tarkoitetut rannekkeet toimivat ihan loistavasti tuossakin suhteessa, niin puikot suihkii autossa. Ennen mä vetelin sujuvasti unta kuuppaan. Trillian edelleen kesken, kuten kuvasta näkyy. En sitä ole juuri muuten neulonutkaan kuin automatkoilla. Sen verran helppo malli on, ettei juuri tartte miettiä ja voi seurailla maisemia samalla.
IMG_6103

Vinttiin laitoin yhden valmistuneen Revontulihuivin pigottumaan. Kuvanlaatu on mitä on, mutta mökillä on todellakin vintti pimeenä ja ei tuo kännykän kamera ole kuitenkaan mikään huippu, vaikka ihan hyvä onkin. Josko seuraavalla reissulla säät suosisi sen verran, että saisi huivin kuvattua kunnolla.
IMG_5988

Uusi Revontulihuivi pääsi samantein puikoille. Nyt on sellaiset värit, että tää taitaa jäädä ihan itselle. Toki, jos sen joku ihan välttämättä itselleen tahtoo niin ehkä siitä voi luopuakin. Nyt alkaa tuon huivin neulominen sujumaan jo melkoisen mutkattomasti. Uusia huivimallejakin on katsastettu ja tulostettu, joten ehkä täällä nähdään tulevaisuudessa myös muita huiveja. Jotenkin tuon langan värityksestä tulee mulle mieleen ruusunnuppu.
IMG_5781

Pääasiallinen projekti mökillä oli jälleen uuden afrikankukka elikon kasaaminen. Palaset olin virkannut jo aikaisemmin kotosalla ja mökillä niitä sitten päättelin ja aloitin kasaamaan. Olin pakannut mukaan vanua täytteeksi (kiitos sille, joka keksi tyhjiöpussit matkakoossa!!) ja kotiin tullessa oli elukka muutamaa palaa vaille valmis. Ai mikä elukka? No, teen sille oman postauksen, näätte sitten 🙂
IMG_5821

Kotiin tultiin lauantaina. Kiva oli reissu ja paljon sai aikaan, vaikka aikaa käytin myös moneen muuhun aktiviteettiin. Opin sen, etä 2,5mm puikkoja ei kannata tunkea samaan reppuun reilun 2kg järjestelmäkameran kanssa, melko nätisti napsahtelee puikot poikki, kun reppuun ahtaa vielä muutakin. Oli muuten ekat puikot, jotka multa on katkennut, eikä neulomisella ollut mitään tekoa tuon onnettomuuden kanssa. No, uuden puikot ostin ja tällä kertaa puolivahingossa 15cm pituiset, no tuleepahan kokeiltua nekin.

Toinen mökkiviikko on vielä edessä hieman tuonnempana ja Nörtti meni lupaamaan, että saattaisin päästä käymään Tapion Kaupassa… *hillitty tuuletus*

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.