Hillityt ostokset

Ennen lomaa hieman lipasti, kun oltiin käymässä Helsingissä. Tarkoituksena oli hommata Nörtin puhelimeen muistikortti, mutta kotiin tultiin ison lankakasiin kanssa. Kannelmäen Prismassa oli Novitan Miami -50%. Voiko tuollaista tarjousta jättää hyllyyn? Siis oikeesti?

Tapahtuneen vuoksi päätin olla ensimmäisen lomaviikon hyvin siivosti ostosten suhteen. Toisaalta meillä oli mukana kaksi esiteiniä, joten eipä noita neitokaisia kauheesti lankakaupoissa hengailu kiinnostanut, joten pikainen visiitti Jyväskylässä Titityyhyn ja sieltä lähti matkaan pari ihanaa vyyhtiä lankaa, 6mm pyöröpuikot, 120cm kaapeli ja 2,5mm sukkapuikot. Sukkapuikkojen piti oikeasti olla 20cm, mutta siinä pienessä kiireessä nappasin ensimmäiset puikot sen kummemmin miettimättä. No, tuleepahan testattua nuo lyhemmätkin versiot.

Vaikka tuo meidän Keskenkasvuinen ja lainalapsi ovatkin jo olevinaan niin teinejä, niin vielä ollaan (onneksi) melkoisen lapsia. Siispä piti päästä käymään Toys-R-Us-lelukaupassa, koska Petsejä ei kuulemma ole koskaan liikaa…vai tarpeeksi? No, mä siellä seikkailin hyllyjen välissä ja ostoskoriin tipahti viisi pussia hamahelmiä. Mökillä jo päällystelin yhden laturin johdon, kotona savotta jatkuu.

IMG_5964

IMG_5963

Aika ylpeä olen itsestäni, kun en tämän enempää sortunut. Katotaan miten käy seuraavalla reissulla 😉

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.