Smaugga

smaugga1

smaugga

Tän lohikäärmeen palat on olleet valmiina jo jokin aikaa. Ruotsissa asuva ystäväni lohikäärmen halusi ja hän sen tulee noutamaan myöhemmin kesällä, joten aikaa on ollut tätä tehdä. Nyt Smaug, tuttavallisemmin Smaugga peruslohikäärme, on valmis.

Tää lienee Heidi Bearsin malleista suuritöisin ja pakko on todeta, että kasaamisessa piti pitää aika monta taukoa. Tätä kun täytetään työn edistyessä, niin aika painava siitä tuli. Yksistään Novitan Seiskaveikkaa meni 753g ja siihen vielä täytteet päälle. Pituutta lohharilla on suunnilleen 110cm, joten viimeisen palan liittäminen häntään oli jo melkoista pystypainia 🙂 Mutta onhan se nyt komia otus. Muuttaa tosiaan Eskilstunaan, Ruotsiin tuossa myöhemmin kesällä. Saaja vaikuttu oikeen tyytyväiseltä, kun kuvan näki! Eipä siinä, tekijäkin on oikeen tyytyväinen.

Malli: Heidi Bears: Smaug the african flower dragon
Lanka: Novita, Seitsemän Veljestä
Koukku: 3,5mm
Täyte: Iskun tehtaanmyymälästä huonekaluvanu

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.