Se pikkuinen Sulo Vilén

Kumma tyyppi se pikkuinen, vihreäpipoinen Sulo Vilén, se ilmestyy aina kuin tyhjästä tuohon olkapäälle istumaan ja suputtaa korvaan, että nyt ois tarjouksessa sitä ja tätä ja osta nyt kun halvalla saat. Ja kun se ei usko, vaikka miten sanoo, että en mä nyt kuitenkaan. Sitten sitä käy niin, että löydän itseni Ogelin Lankamaailmasta muutamankin kerran kesän aikana. Kerranhan mä kävin jo Lielahdessa alkukesästä.

Yhdellä reissulla hain Lankamaailmasta vähän lisää Carolinaa ja Cotton nr.8. Ja kun siellä sattui olemaan tuo Jubileums Gran vaan 1€/kerä niin sitä lähti jokunen matkaan. Koko kesänhän Lankamaailmassa oli melkoinen alennusmyynti, joten ihan pelkkää säästöähän tää kaikki on! Meillä oli muutenkin asiaa isolle kirkolle, joten ei tullut pelkästään mun lankaostosten takia tuonne ajettua.
thumb_IMG_6816_1024

thumb_IMG_6818_1024

thumb_IMG_6820_1024

Yhdessä vaiheessa oli tarjouksessa viisi kerää Blend Bamboo lankaa kympillä ja sitäkin kävin hakemassa. Virkkauksia olen näistä suunnitellut. Voi olla, että saatan rohkaistua ja kokeilla jopa tiskirätin tekoa. Mä olen vaan niin jumalattoman bakteerikammoinen, että jotenkin ajatus neulotusta/virkatusta tiskirätistä kammottaa. Kovasti mulle on vakuutettu, että ovat turvallisia käyttää ja kovin ekologisia, kun ei tarvitse heittää pois, vaan voi pestä. Vaan kumpiko lienee ekologisempaa, tiskirätin peseminen, vaiko maatuvan tiskirätin käyttäminen. Hmm…
thumb_IMG_7207_1024

Talvi tulee, se on varmaa ja talvella tarvitaan sukkia. Oli eräs lauantai-ilta ja Pienpetojen huushollissa oli tylsää. Kello oli jo lähemmäs 22 ja silloin se idea iski. ”Oisko sulla mitään mitä tarttisit vaikka Korialta?” kysyi Nörtti. Noh, ainahan sitä nyt kerän tai pari voi lankaa ostaa. Olivat sattuneet sopivasti hyllyttämään sinne noita syksyn uusia värejä. Itse kun tykkään kirkkaista ja voimakkaista väreistä, niin en ihan hirmuisesti innostu näistä syksyn langoista, mutta oli siellä muutama kiva. Seuraavana päivänä mentiin iskää vastaan lentokentälle ja yllättäin poikkesin Lankamaailmassa, sillä oli Ville-lanka tarjouksessa 3 kerää kympillä. Nyt ei tule mun eikä lähipiirin varpaita paleltamaan tulevina talvina tai kesinä! Villestä en ole aikaisemmin mitään neulonut, joten ihan innolla odotan, että saan siitä sukat alulle. Värit oli kivoja ja lanka miellyttävän tuntuista!
thumb_IMG_7209_1024

Tässä taisi olla viimeiset lankaostokset, nyt ei tosiaan hetkeen aikaan tartte mitään ostella, puikot ja koukut nyt vaan suihkimaan, että saa noita kulutettua!

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.