Tmi Neulova Ninja

Marraskuussa iso unelma kävi toteen, kun sanoin heipat kevytyrittäjyydelle ja virallistin Neulovan Ninjan toiminimeksi. Teetin Neulovan Ninjan logon ja aloin valmistautumaan syksyn suurimpaan tapahtumaan eli Saaren Kartanon Joulumaahan.

Joulumaa oli ihan mahtava ja osa tuotteista myytiin loppun jo paljon ennen tapahtuman loppua, siitä olen iloisen kiitollinen. Ensi vuonna sitten ainakin hirviöitä, lehmiä, variksia ja paljon lisää yksisarvisia 😀

Neulovan Ninjan pöytä Joulumaassa.
Neulovan Ninjan puuvilla kasseja on tällä hetkellä myynnissä verkkokaupassa. Tulevaisuudessa verkkokauppaan ilmestyy muutakin.
Ensimmäinen jälleenmyyjä on paikallinen Musti ja Mirri, jossa on myynnissä mun huovuttamia kiliseviä villapalloja kissoille!
Neulova Ninja kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotaan, että tuleva vuosii 2019 on ihan huippuhieno vuosi meille jokaiselle! Kiitos kun olette pysyneet mukana ja toivottavasti kuljette kanssani vastaisuudessakin!

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.